Emelőasztalokról általánosságban

Az emelőasztalok függőleges irányú anyagmozgatás esetén használhatók. Széles körben elterjedtek olyan területeken, ahol a szállítás vagy a munkavégzés során valamilyen szintkülönbséget kell áthidalni. Gyártás, összeszerelés során a megmunkálandó termékek a legkedvezőbb pozícióba emelhetők, így biztosítható a kezelő számára a legkedvezőbb testtartás. Ezáltal jelentős mértékben csökkenthető a különféle egészségkárosodások kialakulásának veszélye.

A Bolzoni emelőasztalok tervezésénél elsődleges szempont a biztonságos használhatóság, mellyel kizárhatók az asztalok által okozott balesetek és sérülések. Kezelésük egyszerű és felhasználóbarát, használatukkal a munkafolyamatok gyorsíthatók. Természetesen nemcsak termék megmunkálásnál lehet szükség az emelőasztalokra, pusztán emelési feladatokra is kiválóan alkalmasak. Nagy terjedelmű és nehéz, akár tíz tonna tömegű áruk is emelhetők velük.

Az emelőasztalok hatékony és biztonságos eszközök mindenféle gyártó, összeszerelő, javító és csomagoló üzemben. Raktárakban és logisztikai bázisokon a nagyobb teljesítményű emelődokkokkal a teherautók ki/berakodása végezhető. A magas emelésű típusokkal pedig az épületszintek közti árumozgatás is megoldható.

 

 

Címünk

Magyarország; 2316 Tököl, Csépi út Hrsz.:2644/9

Kapcsolat

KREISZ TAMÁS

BOLZONI-AURAMO TERMÉK MANAGER

RAEDER KFT.

+36/20-347-02-70

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.