Bemutatkozás

Tisztelt Érdeklődő!
A targonca-adapterek nélkülözhetetlenek a raklap nélküli és egyéb speciális anyagmozgatás területén.  Mivel ezek az eszközök érintkeznek közvetlenül a szállított termékekkel, beszerzésük során érdemes minden körülményt figyelembe véve, körültekintő módon eljárni.
A kiválasztásban hathatós szakmai segítséget tud nyújtani cégünk, a Raeder kft. Mi látjuk el a Bolzoni-Auramo Group kizárólagos hazai képviseletét. Legyen szó új vagy használt adapter vásárlásról illetve bérletről, megtaláljuk az optimális megoldást. Adapter igény esetén figyelembe vesszük a helyi körülményeket, a szállítandó áru sajátosságait és paramétereit, továbbá magát az anyagmozgató eszközt, így a legmegfelelőbb eszközt tudjuk ajánlani. Szükség esetén rövid időn belül biztosítunk gyári alkatrészeket, valamint az adapterek szakszerű javítását, karbantartását is tudjuk vállalni.
Állítható magasságú ollós emelőasztalainkkal megvalósítható a legkedvezőbb testtartást garantáló, biztonságos munkavégzés. Igény esetén asztalainkat a felhasználási helyen telepítjük és üzembe helyezzük.
Amennyiben 1,5-16 tonna közötti raklapos áru mozgatását kell megoldani, kedvező árú, minőségi emelővilláinkkal tudunk segíteni.
A Bolzoni csoport 70 éve van jelen a targonca-adapter piacon. A kezdetektől zajló folyamatos kutatásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően, valamint olyan meghatározó gyártók, mint az Auramo és a Meyer felvásárlásával mára a legnagyobb európai targonca-adapter gyártóvá vált. A Bolzoni termékek a legmagasabb minőséget képviselik,  garantálva az optimális teljesítményt és biztonságos anyagmozgatást.

Címünk

Magyarország; 2316 Tököl, Csépi út Hrsz.:2644/9

Kapcsolat

KREISZ TAMÁS

BOLZONI-AURAMO TERMÉK MANAGER

RAEDER KFT.

+36/20-347-02-70

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.